<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://fastdnsresolve.com/?fp=mEK6I7r9V3OkIlP6s%2Bl5X6CmQsquNJUVh8HXfGrGoeN51Om3%2BOUmO2srUxu1dC9xUM8eCN6bgCH175wLkpKzYw%3D%3D&prvtof=LTknIPsRVYcWbFhqrtOKDwsa8WUsRx7owZf52vZyCFA%3D&poru=mFG0Gz5azsTN5e2R%2FJmYDTA5xmzGoYnD3TP2e3Z6AdCzY6rEC%2BC4e9bh77qZ0CO8FzZQ8hS077BGMfeYlU25I5b%2Ff9fQaUAQ4s4OyYX1owXIy3e%2FdZ1rcyU2cyBtc%2FXCj5002yi358TT4z%2BjTVosDzzpjyRT%2BDPwtWmIVBKB2Hagdn%2Bj5opfX9uKflZ4S%2BjJitu8vflk%2BXSED47R4XUPNuL1xUobjs1%2FVZHKacy3xpy%2Fxrp2fKl2bWpuoCKcZd16&ip=54.158.26.39&labels=polish&fullpath=%2Fpstrag-w-kuchni%2Ftatar-z-pstraga-wedzonego&useragent=CCBot%2F2.0+%28http%3A%2F%2Fcommoncrawl.org%2Ffaq%2F%29&domainname=terazpstrag.pl">Click here to proceed</a>. </body>

Tatar z pstrąga wędzonego

  • stopień trudności
    3
  • liczba osób
    2
Będą Ci potrzebne:
  • 200g pstrąga wędzonego bez ości
  • 30g cebuli białej
  • 30ml śmietany kremówki 30%
  • 8g kapar
  • 1 świeża cytryna
  • 1 szczypta soli
  • 1 szczypta pieprzu
Sposób przygotowania

Wędzonego pstrąga kroimy w drobną kostkę o wymiarach 5mmx5mm. Cebulę białą kroimy w bardzo drobną kostkę, następnie łączymy krojonego pstrąga i cebulę w miseczce mieszając równocześnie dodajemy śmietanę oraz wciskamy sok z połówki cytryny, dekorujemy kaparami oraz cytryną.

BRAK-FOTO3
  • - 1 punkt+ 1 punkt
    Loading ... Loading ...
    Oceń przepis
  • Wydrukuj przepis

SPRŁ 2011 © Wszelkie prawa zastrzeżone