Tatar z pstrąga wędzonego

  • stopień trudności
    3
  • liczba osób
    2
Będą Ci potrzebne:
  • 200g pstrąga wędzonego bez ości
  • 30g cebuli białej
  • 30ml śmietany kremówki 30%
  • 8g kapar
  • 1 świeża cytryna
  • 1 szczypta soli
  • 1 szczypta pieprzu
Sposób przygotowania

Wędzonego pstrąga kroimy w drobną kostkę o wymiarach 5mmx5mm. Cebulę białą kroimy w bardzo drobną kostkę, następnie łączymy krojonego pstrąga i cebulę w miseczce mieszając równocześnie dodajemy śmietanę oraz wciskamy sok z połówki cytryny, dekorujemy kaparami oraz cytryną.

BRAK-FOTO3
  • - 1 punkt+ 1 punkt
    Loading ... Loading ...
    Oceń przepis
  • Wydrukuj przepis

SPRŁ 2011 © Wszelkie prawa zastrzeżone